در این مقاله از آیسا طب با لیزر تیتانیوم آشنا میشوید
لیزر موهای زائد چقدر موثر است؟
لیزر هر چیزی تاریک را گرم می کند و می سوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موهای سیاه درون فولیکول ها، خود فولیکول های مو نیز آسیب دیده و از بین می روند. هر موی بدن ما یک چرخه رشد و استراحت را طی می کند. در یک زمان معین، بیشتر موهای بدن ما در مرحله استراحت و تعداد کمی در فاز آناژن هستند. اگر در حین لیزر موهای زائد فولیکول مو در مرحله استراحت باشد، اشعه لیزر هیچ تاثیری روی آن ندارد. به همین دلیل است که چندین لیزر درمانی به طور منظم برای از بین بردن موهای زائد مورد نیاز است. هر جلسه رفع موهای زائد مقداری از فولیکول های فعال مو را می سوزاند و در نهایت پس از مدتی تمام موها می ریزند.
عوامل متعددی بر اثربخشی لیزر موهای زائد تأثیر می گذارد بسته به تشخیص متخصص، از دستگاه های مختلفی برای رفع موهای زائد بدن استفاده می شود.
بسته به رنگ مو، نوع پوست، ضخامت مو و ناحیه درمان لیزر موهای زائد، لیزر مو با استفاده از یکی از دستگاه های زیر برنامه ریزی می شود:
لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه الکساندرایت
ND: لیزر YAG
لیزر موهای زائد با استفاده از لیزر دایود
دستگاه لیزر موهای زائد را انتخاب کنید
در انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد باید به دو نکته توجه کرد:
نوع فناوری تجهیزات
نوع برند
دو تکنولوژی شناخته شده دستگاه لیزر موهای زائد: 1-Alexandrite، 2-Diode و انواع کمتر شناخته شده. انواع برند دستگاه لیزر موهای زائد با تکنولوژی الکساندرایت می تواند Candela و Signashore باشد که قوی ترین نوع اسکندریت تولید شده در آمریکا می باشد. برندهای دیگر Alma، Deka، Kotrao و Novoplex هستند که برای چین، کره یا اروپا در دسترس هستند.
لیزر موهای زائد برای مردان چقدر موثر است؟
لیزر موهای زائد برای مردان از فناوری لیزر برای از بین بردن عمدی موهای زائد بدن استفاده می کند. مو به طور کلی در سراسر بدن یافت می شود و برخی از موها به قدری ظریف هستند که تقریباً نامرئی هستند، در حالی که سایر قسمت های بدن دارای موهای ضخیم تر و برجسته تر هستند. لیزر موهای زائد از پالس های لیزر برای از بین بردن انتخابی فولیکول های مو با هدف قرار دادن ملانین (رنگ) درون آنها استفاده می کند. رنگدانه درون فولیکول مو پالس های لیزر را جذب می کند که به فولیکول مو آسیب می رساند و رشد مجدد مو را به طور قابل توجهی به تاخیر می اندازد. لیزر یک پرتو شدید نور را به ناحیه مورد نظر می فرستد که توسط فولیکول های مو جذب می شود اما بافت اطراف را بدون تأثیر می گذارد. این فرآیند فتوترمولیز انتخابی نامیده می شود (نور به معنای نور و پیرولیز به معنای تخریب با گرما است).
چه کسانی برای لیزر درمانی مناسب نیستند؟
وجود عدم تعادل هورمونی
مصرف داروهای خاص
وجود بیماری های خاص
محل جراحی سابقه گوشت اضافی دارد
سابقه عود تبخال
سابقه عفونت فعال مانند پاپول های چرکی داشته باشید
برنزه شده
خالکوبی، خال یا کک و مک در محل لیزر
مصرف ایزوترتینوئین
داروهای حاوی طلا مصرف کنید
سابقه بیماری هایی مانند لوپوس
زن باردار
:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0